هر یک از دانشگاه های سراسری و آزاد برای پذیرش دانشجو در دکتری رشته پاتولوژی دامپزشکی اقدام به برگزاری مصاحبه می کنند. داوطلبانی که حدنصاب لازم برای حضور در جلسه مصاحبه دکتری پاتولوژی دامپزشکی را کسب کرده اند می توانند با اطلاع از سوالات مصاحبه دکتری پاتولوژی دامپزشکی دانشگاه های سراسری و آزاد، خود را برای کسب موفقیت در این مرحله آماده نمایند.
برای مشاوره مصاحبه دکتری پاتولوژی دامپزشکی
برای مشاوره مصاحبه دکتری پاتولوژی دامپزشکی
مصاحبه دکتری پاتولوژی دامپزشکی بعد از اعلام نتایج دعوت به مصاحبه دکتری از طریق سازمان سنجش و در دانشگاه های برگزار کننده انجام می شود. بعد از ادغام دکتری سراسری و دکتری دانشگاه آزاد، سوالات زیادی پیرامون مصاحبه دکتری در ذهن داوطلبان دانشگاه های سراسری و دانشگاه آزاد شکل گرفته است که در این مقاله می خواهیم پاسخ مهم ترین آن ها را بدهیم.
داوطلبان برای حضور در جلسه مصاحبه دکتری پاتولوژی دامپزشکی باید فرم بررسی صلاحیت عمومی دکتری را تکمیل نموده و سپس منتظر اطلاعیه دعوت به مصاحبه هر یک از دانشگاه های سراسری و آزاد باشند. در این مقاله قصد داریم به ارائه مطالبی در خصوص سوالات مصاحبه دکتری رشته پاتولوژی دامپزشکی و همچنین زمان و مدارک لازم برای حضور در جلسه بپردازیم.
طبق اعلام سازمان سنجش در شیوه پذیرش دکتری به روش آموزشی - پژوهشی، سهم مصاحبه و بررسی سوابق 50 درصد و سهم آزمون کتبی نیز 50 درصد می باشد. از 50 درصد نمره مصاحبه، 20 درصد آن سهم سوابق آموزشی، پژوهشی و فناوری و 30 درصد آن سهم مصاحبه علمی و سنجش عملی می باشد. در مصاحبه دکتری رشته پاتولوژی دامپزشکی نیز منظور از سوابق آموزشی همان معدل و کیفیت دانشگاه محل تحصیل، برگزیدگان المیپاد های علمی دانشجویی، مدرک زبان معتبر و تدریس در مراکز دانشگاهی می باشد.
فعالیت های موثر در امتیاز سوابق پژوهشی و فناوری در مصاحبه دکتری پاتولوژی دامپزشکی عبارت اند از:
مقالات علمی-پژوهشی (داخلی و خارجی) مرتبط با رشته تحصیلی
گواهی ثبت اختراع مورد تایید سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران
برگزیدگی در جشنواره های علمی معتبر
مقالات علمی-ترویجی مرتبط با رشته تحصیلی
مقالات چاپ شده در کنفرانس های معتبر ( داخلی یا خارجی )
تالیف یا ترجمه کتاب مرتبط با رشته تحصیلی
کیفیت پایان نامه کارشناسی ارشد
همانطور که در بالا اشاره کردیم، تاثیر مقاله در مصاحبه دکتری و داشتن سوابق آموزشی، پژوهشی و فناوری مجموعا 20 درصد از امتیاز مصاحبه دکتری پاتولوژی دامپزشکی را به خود اختصاص می دهد که تقسیم این امتیازات بین فعالیت های مذکور در دانشگاه های مختلف تا حدودی با یکدیگر متفاوت است.
در کنار سوابق آموزشی، پژوهشی و فناوری، سهم 30 درصدی مصاحبه علمی و سنجش عملی، مکمل تاثیر 50 درصدی تاثیر مصاحبه دکتری است. در این بخش ممکن است برخی دانشگاه ها اقدام به برگزاری آزمون کتبی کنند ولی تمامی دانشگاه ها چه آزمون کتبی داشته باشند چه نه، قطعا مصاحبه حضوری را در برنامه های خود خواهند داشت.
لازم به ذکر است امتیاز بندی و مراحل موجود در مصاحبه دکتری دانشگاه آزاد هم به همین شکل خواهد بود و تاثیر آزمون کتبی و مصاحبه بصورت 50 / 50 می باشد. در ادامه شما را با جزئیات مصاحبه دکتری پاتولوژی دامپزشکی در دانشگاه های سراسری و آزاد بیشتر آشنا می کنیم.
بعد از اعلام نتایج دعوت به مصاحبه دکتری پاتولوژی دامپزشکی از طریق سایت سنجش، در کارنامه هر داوطلب در مقابل هر یک از رشته محل هایی که انتخاب کرده است حدنصاب دعوت به مصاحبه آن رشته محل و همچنین نمره داوطلب در آزمون دکتری درج شده است.
در هر کدام از رشته محل هایی که نمره داوطلب از حدنصاب درنظر گرفته شده بالاتر باشد داوطلب می تواند در مصاحبه آن دانشگاه شرکت کند. دقت داشته باشید که محدودیتی در تعداد دانشگاه ها برای شرکت در مصاحبه دکتری پاتولوژی دامپزشکی وجود ندارد. به عنوان مثال اگر داوطلبی در تمام انتخاب های خود، نمره اش بالا تر از حدنصاب شود می تواند مدارک لازم برای مصاحبه دکتری را تهیه و در مصاحبه کلیه دانشگاه هایی که انتخاب کرده است شرکت کند.
مصاحبه دکتری پاتولوژی دامپزشکی در دانشگاه های سراسری بصورت جداگانه و برای هر دانشگاه در محل همان دانشگاه برگزار می شود. بنابراین هزینه مصاحبه دکتری از یک دانشگاه به دانشگاه دیگر متفاوت است و در صورت پرداخت ان ها می توان در جلسه مصاحبه حضور یافت.
موضوع دیگر در خصوص تجربه مصاحبه دکتری پاتولوژی دامپزشکی در دانشگاه های سراسری است. داوطلبان برای حضور در جلسه آزمون می توانند از دانشجویانی که در سال های گذشته در مصاحبه شرکت کرده اند، کسب تجربه کنند. در مقاله زیر تجربه داوطلبانی که در مصاحبه دکتری دانشگاه های سراسری شرکت کرده اند ارائه شده است.
پس از اینکه دانشگاه آزاد، فرم انتخاب رشته دکتری داوطلبان را دریافت و بررسی کرد، زمان مصاحبه دکتری دانشگاه آزاد فرا می رسد. مصاحبه دکتری دانشگاه آزاد به تعداد انتخاب های داوطلب ربطی نداشته و اگر داوطلب شانس قبولی حتی در یک واحد دانشگاهی را داشته باشد، به مصاحبه دعوت می شود. بنابراین برخلاف دانشگاه های سراسری که برای هر دانشگاه مصاحبه جدایی برگزار می شود، دانشگاه آزاد تنها یک مصاحبه برای تمامی واحدهای خود خواهد داشت.
دلیل این تغییر در مصاحبه دکتری پاتولوژی دامپزشکی دانشگاه آزاد در این است که در دانشگاه آزاد، مصاحبه دکتری بصورت متمرکز و در استان های مختلف برای داوطلبانی که حدنصاب دعوت به مصاحبه دکتری دانشگاه آزاد را کسب کرده اند انجام می شود. در واقع هر یک از دانشگاه های آزاد استان های برگزار کننده مصاحبه، در قالب یک حوزه برای مصاحبه دکتری دانشگاه آزاد عمل کرده و دانشگاهی که در هر استان داوطلب را به مصاحبه دعوت می کند، نماینده کلیه واحد های دانشگاه آزاد در آن استان می باشد.
پس از اینکه داوطلب هزینه مصاحبه دکتری دانشگاه آزاد را پرداخت کرد می تواند در مصاحبه رشته مورد نظر خود از جمله مصاحبه دکتری پاتولوژی دامپزشکی شرکت کند. در این جلسه انواع سوالات عمومی و تخصصی درباره رشته مورد نظر پرسیده می شود که برای آمادگی بیشتر در آن می توان مقاله زیر را مطالعه نمود.
سوالات جلسه مصاحبه دکتری پاتولوژی دامپزشکی بر اساس نوع دانشگاه یعنی سراسری و آزاد متفاوت است. حتی هر یک از دانشگاه های سراسری نیز در این موضوع با یکدیگر فرق داشته و ممکن است معیار امتیاز دادن به داوطلبان را بر عهده اساتید مصاحبه گر بگذارند.
اولین سوالی که از داوطلبان در جلسه مصاحبه دکتری پاتولوژی دامپزشکی هر یک از دانشگاه های سراسری و آزاد می شود، معرفی کامل خود و دلیل ادامه تحصیل وی در مقطع دکتری می باشد. پس از آن میزان تسلط بر بان انگلیسی سنجیده می شود. بنابراین داوطلب باید از نحوه معرفی خود به زبان انگلیسی در مصاحبه دکتری اطلاع کافی داشته باشد تا در جلسه آزمون به علت استرس دچار فراموشی لغات و جملات نشود.
در مرحله بعد از داوطلب سوالاتی در خصوص سوابق پژوهشی و تحقیقی وی می شود. به طور مثال تا کنون چند مقاله به چاپ رسانده و درجه علمی انواع مقالاتش چه بوده؟ آیا بر روی انواع روش های پژوهش و نکات علمی مقاله تسلط داشته یا صرفا نگارش آن را بر عهده داشته؟
مهم ترین بخش سوالات مصاحبه دکتری پاتولوژی دامپزشکی به سوالات پایان نامه در مصاحبه دکتری اختصاص دارد. چرا که اساتید از این طریق می توانند علم و آگاهی داوطلب در حوزه تخصصی وی را سنجیده و بر اساس آن متقاضی را ارزیابی کنند. معمولا اگر پایان نامه داوطلب با رشته تحصیلی اش نامرتبط باشد، امتیاز کمتری برای متقاضی در نظر گرفته می شود.
در مرحله آخر ممکن است سوالات تخصصی از رشته پاتولوژی دامپزشکی پرسیده شود. مثل توضیح انواع نظریه ها و یا دانشمندان این حوزه می تواند یکی از سوالات مهم در مصاحبه دکتری باشد. آن چیز که بیش از همه اهمیت دارد، میزان اعتماد به نفس و آرامش داوطلب می باشد. بنابراین سعی شود پیش از حضور در مصاحبه تمامی سوالات را یکبار تمرین کرده تا دچار اضطراب نشوند.
کارشناسان سامانه مشاوره هیوا آماده اند تا اطلاعات لازم در خصوص مصاحبه دکتری پاتولوژی دامپزشکی را در اختیار داوطلبان گذاشته و آن ها را از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی هیوا راهنمایی نمایند. همچنین از طریق عضویت در کانال تلگرامی و یا اینستاگرامی هیوا می توانید آخرین اخبار مرتبط با این حوزه را دریافت نمایید.
✔️ دعوت به مصاحبه دکتری پاتولوژی دامپزشکی دانشگاه های سراسری توسط اطلاعیه هر دانشگاه و مصاحبه پاتولوژی دامپزشکی دانشگاه آزاد توسط سامانه این دانشگاه اعلام می شود.
✔️ سوالات مصاحبه دکتری پاتولوژی دامپزشکی دانشگاه های سراسری و آزاد در متن مقاله ارائه شده است.
✔️ حدنصاب مصاحبه رشته پاتولوژی دامپزشکی برای هر دانشگاه متفاوت از دانشگاه دیگر است که در متن مقاله توضیح داده شده است.
برای مشاوره مصاحبه دکتری پاتولوژی دامپزشکی
برای مشاوره مصاحبه دکتری پاتولوژی دامپزشکی
ارتباط با ما
در صورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075305 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 180000 ریال ) در ارتباط باشید. همچنین می توانید از طریق فرم ارتباط با ما، پیام ها و انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال نمایید. سایت مشاوره هیوا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از سازمان سنجش ، دانشگاه آزاد و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787700-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به هیوا می باشد ©